Élményekben gazdag üdülés a Hotel Palace Hévízben

Szerencsére a wellness szolgáltatásokat minden évszakban élvezhetjük, nem szükséges hozzá a nyári meleg. A négycsillagos Hotel Palace Hévíz télen-nyáron szeretettel várja a vendégeket.
Hotel Palace**** Hévíz - hévizi pihenés, hévizi nyaralás, hévizi szálloda

A Zala megyében található Hévíz leginkább a melegvizes gyógytójáról ismert mind a magyar, mind a külföldi turisták körében. A tó jótékony hatását már az ókori rómaiak is élvezték, és szerencsére még ma is nagyon sokan érkeznek ide. 

Hévíz városát a turizmus élteti, aminek szerves eleme a tó mellett épült négycsillagos Hotel Palace. A hotel minden évszakban szeretettel fogadja az érkezőket. 

A szállodában a legkülönfélébb szolgáltatásokból válogathatunk legyen, az wellnessfürdő, különböző masszázsok, szépségklinika, étterem és kávézó, de akár gyógykúrás kezeléseken is részt vehetünk. 

A gyógykezelések azért különlegesek a Hotel Palace-nál, mivel 

tradicionális hévízi kezelésekben vehetnek részt a vendégek. 

Gyógymasszázs, elektroterápia, iszappakolás...csak néhány kezelés, amelyben részünk lehet, és amivel testünk-lelkünk is képes megújulni. 

A hétközapi stresszt alaposan kipihenhetjük a wellness szolgáltatások valamelyikében is, mint például a nyakzuhanyos medencében, pezsgőfürdőben, finn szaunában, bio aroma szaunában vagy a gőzkabinban.

Természetesen különböző csomagajánlatok közül is válogathatunk, mint például az Indián nyár, a Levendula kényeztetés, vagy a Senior kúracsomag, de ezeken kívül még számos másik csomag is létezik, érdemes böngészni közöttük. 

A legtöbb csomag kifejezetten jó választás lehet kisgyermekes családok részére is, hiszen szinte mindegyik tartalmazza a „Csemete erdő” játszóház használatát a kicsiknek.

A hotel a Facebook-on is megtalálható, ahol számos, a szállodában megfordult vendég ír pozitív tapasztalatairól, tehát érdemes itt böngészni, érdeklődni, és persze a különleges szezonális programokról is találhatunk itt teljeskörű tájékoztatást. 

A Hotel Palace Hévíz szeretettel várja az üdülni és pihenni kívánó vendégeket, mindössze néhány száz méter távolságra van a világ legnagyobb természetes meleg vizű forrástavától, a Hévízi-tótól.

Kapcsolódó cikkek

Hotel Abacus**** Herceghalom, és a környék látnivalói

Mit érdemes Herceghalom és környékén csinálni?

Ha a Hotel Abacus****-ban szálltál meg, fedezd fel Herceghalmot és a környékét.

Hotel Palace**** Hévíz - hévizi pihenés, hévizi nyaralás, hévizi szálloda

Élményekben gazdag üdülés a Hotel Palace Hévízben

A négycsillagos Hotel Palace Hévíz télen-nyáron szeretettel várja a vendégeket.