12 Revay Hotel**** - Szállás Budapest belvárosában

A modern, igen jó fekvésű belvárosi szálloda azoknak az utazóknak szól, akik az élményeket, a látnivalókat és a belvárost keresik.
Budapesti szállások - 12 Revay Hotel****

Egy közhellyel kezdünk: a világ változik, folyamatosan változik. A legtöbb szakmában már nem azok a trendek érvényesek, amelyek évtizedekkel ezelőtt. A choelhói magasságokba szökkenő általánosság és élet bölcsesség után, a szállodaipar változásairól pár szó.

A változást az okozta, hogy az Y generáció és az utánuk érkező Z generáció első tagjai, tehát a kb. 1980-tól 2000-ig születettek, egy részének az utazás teljesen mást jelent, mint a szüleiknek és a nagyszüleiknek. Nekik az az igényük, hogy a szálloda kényelmes fekhelyet és nagy sebességű wifit adjon, többre nem is nagyon vágynak. Nekik még nagyon bejön, ha a szálloda igen jól formatervezett és egyedi kialakítású.

Szállás témájában az említett ”minimalista” stílusban gondolkodik a többségük. Ráadásul nem is biztos, hogy autóval érkeznek a hotelhez, hanem tömegközlekedéssel. Nem igénylik a jakuzzis fürdőt és a wellness részleget sem. Az ő felfogásukba az is belefér, ha egy belvárosi hotelben nincs nemzetközi hírű séf vezetésével működő puccos étterem.

A Budapest belvárosában lévő 12 Revay Hotel**** az említett generációk számára teljesen ideális. Ugyanis a reggeli nincs benne az árban, és a hotelnek nincs saját étterme, ahol lehet ebédelni vagy vacsorázni. Ellenben a három nyelven beszélő, 0-24-ben működő recepció, a környéken számtalan étkezési lehetőséget tud ajánlani. Legyen az a ma egyre divatosabb street food vagy a legmenőbb belvárosi étterem. A szobákban zuhanyzó található, lapos tévé, műholdas csatornákkal és persze a térítés nélküli internet.

Az 56 szobából 32 a Standard szoba, amely max. 21 négyzetméteres. Egy lépcsővel fölötte a 14 Superior szoba található és a 7 darab Superior+, amiben kinyitható kanapét helyeztek el. Aki a látványra akar gyúrni, annak a legfelső emeleten lévő apartmanokat javasoljuk, onnan pazar kilátás nyílik a Szent István-bazilikára.

Aki a 12 Revay Hotelben**** száll meg, az szinte biztos, hogy a fekvés miatt választja a négycsillagos szállodát. Ugyanis a belvárosi hotel olyan tuti helyen helyezkedik el, hogy a 12 Revay Hotel**** kerékpár kölcsönző szolgáltatását sem kell igénybe vennie a vendégnek. Az Operaház és a Zeneakadémia fél kilométeren belül található, nem kell sokkal többet gyalogolni a Deák térig vagy az Oktogonig sem. A parlamenthez egy kilométert, a budai vár negyedhez, a Várkert Bazárhoz, vagy a Halászbástyához sem kell két kilométernél többet gyalogolni.

Még több budapesti szállás, hotel, szálloda, apartman itt!

Benedek Attila

Kapcsolódó cikkek

Európai vadászhelyszínek - Magyarország varázsa a vadászok számára

Európai vadászhelyszínek - Magyarország varázsa a vadászok számára

Magyarország gazdag történelmi hagyományokkal és változatos természeti környezettel büszkélkedik, amelyek egyaránt vonzóvá teszik az ide látogatókat és a vadászokat.

Kitilthatják a brit turistákat

Már megint a brit turistákkal van a baj

A Földközi-tengeri szállodákban közel 700 százalékkal nőtt a panaszok száma a brit turisták miatt.

T62 Budapest**** -  budapesti hotel a Teréz körúton

T62 Budapest**** - Szálloda a budapesti belváros szívében

Budapest belvárosában, a Nyugati-pályaudvarral szemben található a T62 Budapest****.