St. Regis Mauritius - fehér homokos óceánpart, háttérben a vulkanikus heggyel

A csodás Mauritius egyedülálló természeti adottságaival különbözik az Indiai-óceán többi szigetétől, hiszen itt a fehér homokos strandok mögött vulkanikus hegyek húzódnak meg, amik lenyűgözik és megbűvölik az embert.
The St. Regis hotel - Mauritius - szálloda ajánló - télből a nyárba utazás

Mauritius egy igazi kis gyöngyszeme az Indiai óceánnak, amiket különleges vulkanikus hegyek vesznek körül. Ilyen hegy Morne Brabant is, amiben mi is gyönyörködhetünk, ha az ötcsillagos St. Regis Mauritius Resortban szállunk meg. A szálloda a gyönyörű tengerpart mellett található meg és minden igényt kielégít a páratlan kilátással egyetemben.

A St. Regis Mauritius Resort lakosztályaiban 106 centiméteres LCD TV-n nézhetjük a műsorokat, és ingyen wifin csatlakozhatunk a világhálóra, hogy elküldjük a szebbnél-szebb képeinket erről az álomszigetről az ismerőseinknek.

A St. Regis Mauritius Resort 5 étteremmel várja a vendégeit, ahol az ázsiai, indiai, francia és a modern konyha fogásaiból szemezgethetünk. Az éttermek mellett található egy grillbár és egy koktélbár is. Míg a Bouthouse Grillben pecsenyéket és tengergyümölcseit eszegethetünk, addig az 1904 Barban koktélokat és harapnivalókat szolgálnak fel.

Ha a bőséges vacsora után szeretnénk relaxálni, akkor erre a hatalmas privát fürdőszobával felszerelt tágas szobákban, lakosztályokban vagy villákban bátran megtehetjük. Mindegyik fürdőszobában egy kerek kőkád is helyet kapott, de a meleg időben a leghűsítőbb a küszöb nélküli zuhanyzó, ami akár egyszerre ketten is használhatunk. A szobák előtt található egy kis medence is, ami igazán meghitté teszi a napozást a mindig napfényes Mauritiuson. 

A fehér homokos part közelsége csábító azoknak, akik szeretik a nyaralásukat úgy eltölteni, hogy csak kint napoznak, úsznak és búvárkodnak, miközben megfigyelik a csodás korallokat és halakat az óceánban. Azok, akik az aktív nyaralásra szavaznak, ők is bőven válogathatnak a különböző mozgási formák között.

A St. Regis egy hatalmas fitness teremmel várja az edzőtermi edzés rajongóit, de lehet kerékpárt bérelni és körbe tekerni a szigetet, vagy teniszezni a szálloda pályáján.

A St. Regis alig 25 perces útra található a Black River Gorges Nemzeti Parktól, ami két információs központtal, piknikezési helyekkel és 60 km hosszú túraútvonallal várja a felfedezőket.Szubjektív beszámoló

Az interneten lehet mindenfélét olvasni, hogy itt rosszabb, szelesebb az időjárás, ami nem igaz.
Igaz, hogy van a közelben szörfölési lehetőség, meg eleve egy amerikai hangulatú szörfparadicsom ez a rész, viszont a St. Regis saját partja pont egy pici öbölben van, védett, nincsenek hullámok, nagyon jól lehet úszni, és a szörfösök se zavarnak, az távolabb van. 
A sziget másik -kevésbé szelesnek mondott- végén fekvő Constance Belle Mare -ban nagyobb hullámok voltak, pedig egy napon belül próbáltuk ki azt is.

A Constance Belle Mare is nagyon jó hotel Mauritiuson, de a St. Regis még jobb volt.

Kapcsolódó cikkek

Youtube hirdetések beállítása

Youtube hirdetések beállítása

A legtöbb felhasználó nem díjazza a Youtube hirdetéseket, azonban rendkívüli eredményeket érhetünk el velük.