Whisky hotel Los Angelesben

Megvan a válasz arra, hogyan kombinálhatjuk a whisky iránti szeretetünket, a mindent elsöprő utazási vággyal. A Los Angelesben épülő whisky hotel mindkét vágyunkat maximálisan kielégítheti. Nem ez lesz az első hotel, amelyet a whisky ihlet meg, hiszen Londonban már lehet foglalni szobát egy hasonló jellegű hotelben.
Whisky hotel Los Angelesben

Los Angelesben valamikor 2022-ben nyitotta meg kapuit a Whisky Hotel, a Wilcox sugárúton, Hollywood szívében. A hotelben mintegy 134 szoba – 7 emeleten –, tetőtéri üvegház stílusú étterem várja majd a vendégeket. A tetőtéri étteremből feltehetően fantasztikus lesz a kilátás.

A hangulatos szálloda Adolfo Suaya nevéhez kapcsolódik, aki Kalifornia déli részén már több bárt és éttermet is üzemeltet. Mint például a Gaucho Grill, The Phoenix vagy a Surly Goat.

A Whisky Hotelnek nem más a célja, minthogy fellendítse a whisky – turisztikai ágazatot, és olyan élményt nyújtson, ami nem csak a whisky – rajongókat, hanem a teljesen „amatőröket” is lázba hozza.

A Los Angeles Whisky Hotelben már érkezéskor whiskyvel üdvözlik majd a vendégeket. A hallban egy whisky szökőkút nyűgözheti majd le a vendégeket, de a szállodai szobákban is lesznek whiskyvel kapcsolatos meglepetések, például a minibárok kézműves whiskyvel lesznek feltöltve.

A hétemeletes szálloda tetőre – ahol az étterem és a bár is lesz majd – egy hatalmas üvegházra fog hasonlítani. Nem csak a buja növényzet, nem csak a hollywoodi kilátás, hanem az ízletes ételek és a minőségi whisky is ámulatba ejtheti az itt megszálló vendégeket.

A Los Angeles Whisky Hotel whiskyhez kapcsolódó eseményeknek, mint kóstolók, koktélórák is helyt ad majd. A szálloda egyik különlegessége, hogy whisky sommelierek kísérik majd a vendégeket, hogy bemutassák nekik a szállodában fellelhető whisky gyűjteményt. Hiszen lesznek itt italok Skóciából, Japánból, az Egyesült Államokból és még Írországból is.

Ha whiskykedvelő vagy, és egy feledhetetlen élményre vágysz Los Angelesben, akkor ne felejts el majd megállni a Whisky Hotelnél, hogy whiskykortyolgatás közben te is megcsodálhasd Los Angelest a tetőtéri bárból vagy étteremből. De ha csak otthon szeretnél whiskyt iszogatni, és elmúltál 18 éves, rendelj az iDrinks.hu webáruházból, hogy aztán otthonod kényelméből élvezhesd a whisky semmihez sem hasonlítható ízét, illatát és aromáját.

Kapcsolódó cikkek

Youtube hirdetések beállítása

Youtube hirdetések beállítása

A legtöbb felhasználó nem díjazza a Youtube hirdetéseket, azonban rendkívüli eredményeket érhetünk el velük.